Waar staan wij voor?

Profile 'de Fietsspecialist' daar mag je meer van verwachten .....

Onze speerpunten op een rijtje


Iedere medewerker heeft bij ons zijn eigen specialisme, zo kunnen we u op ieder gebied goed adviseren en verder helpen!
Van e-bike tot mountainbike en van sportvoeding tot inlegzooltjes!

Ben je echt niet tevreden met de “kwaliteit” van de aankoop? Dan kun je het geld terugkrijgen, mits het product ongebruikt, onbeschadigd, compleet met al het meegeleverde en binnen 14 werkdagen wordt teruggebracht. Voor verder bepalingen vraag naar de voorwaarden.


Onze service stopt niet bij de voordeur. Sta je onverhoopt met pech onderweg, dan is er altijd wel een Profile ‘de Fietsspecialist’ bij jou in de buurt om de helpende hand te bieden.

Als je fiets kapot is, is dit natuurlijk heel vervelend. Bij Profile is dit geen probleem. Als je fiets niet onmiddellijk kan worden gerepareerd, dan stellen wij indien gewenst, jou een gratis leenfiets ter beschikking. Zo kun je toch nog gewoon verder als de fiets gemaakt wordt door ons.Indien je fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, heeft Profile voor jou de speciale ‘Quick service’. Dit betekent dat de reparatie heel snel of zelfs terplekke kan worden uitgevoerd terwijl je maar even hoeft te wachten, of even een boodschap kunt doen. Zodra de fiets klaar is, kun je gelijk weer op de gerepareerde fiets stappen en weer verder gaan! (LET OP! Dit is niet voor iedere reparatie van toepassing, dit is afhankelijk van drukte en bezetting)


Bij ons staat vakmanschap natuurlijk voorop. Onze mensen zijn dan ook speciaal opgeleid voor het onder andere repareren van uw fiets. Met dit gegeven is het dus ook mogelijk om kwaliteitsgarantie te geven. Dit betekent voor jou altijd de zekerheid van een goed gerepareerde fiets. Mocht er dan onverhoopt toch iets mis zijn, kun je altijd langskomen of bellen!


Het profile Quality Check pakket is een kwaliteitsgarantie die wij bieden bij aanschaf van een tweedehands fiets.

Met de Profile Quality Check:

  • Is de fiets nauwkeurig afgesteld op al je wensen
  • Is de fiets rijklaar gemaakt en perfect afgemonteerd
  • Heeft de fiets een complete onderhoudsbeurt gehad
  • Is de fiets gecheckt op een perfecte werking van alle onderdelen, zoals remmen, versnellingen, derailleur, etc.

Geen tijd of zin om de deur uit te gaan voor het kopen van een nieuwe fiets? Winkel nu 24 uur per dag, 7 dagen per week. Makkelijker kan toch niet?