Koga Signature

Je ideale fiets ontwerp je zelf

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je eigen naam of een tekst aangebracht onder de blanke laklaag van het frame.

Kies je eigen richting

Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee type fietsen: Trekking of Touring. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken.

Het type trekking fiets is geschikt als robuuste woon-werk fiets en extreme reisfiets en alles wat daar tussenin zit. De fiets is stabiel en stijf zonder dat hij log aanvoelt, en voelt zich ook off-road thuis. Zodat je onbezorgd van A naar B kunt terwijl je geniet van het avontuur en de omgeving waarin je fietst. Voor deze fietsen is gekozen voor de onderhoudsarme en robuuste versnellingssystemen van Rohloff en Pinion.

Het type touring fiets is geschikt als luxe stadsfiets en lichte reisfiets en alles wat daar tussenin zit. De fiets is wendbaar en direct. Er zijn enorm veel opties en accessoires beschikbaar voor deze fiets zodat zelfs de meest veeleisende fietser een passende en bijzondere fiets kan samenstellen.


Eén monteur

Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in de KOGA fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid.