Koga

Altijd het beste product

Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van een nieuw model is altijd het beste product maken voor de gepassioneerde (en veeleisende) fietser. Er word veel aandacht besteed aan afwerking, door onderdelen vloeiend en harmoniërend te integreren. Als dat niet mogelijk is met bestaande onderdelen, worden deze in eigen beheer ontwikkeld. Dat geeft Koga fietsen de herkenbare look en stijlvolle uitstraling. Less is more!

HANDGEBOUWDE PERFECTIE

Alle KOGA fietsen worden met de hand gebouwd in de fabriek in Heerenveen. Hierbij is één monteur verantwoordelijk voor de volledige afmontage van een fiets. Het handbuilt by Koga logo op het frame staat garant voor deze eigenzinnige aanpak. Van het individu, voor het individu. Die betrokkenheid bij het product zie je terug in het resultaat. Perfectie tot in de finesses.

100 PROCENT KWALITEIT

Koga voert een intensieve controle uit op de fietsen die in Heerenveen gebouwd worden. Alle fietsen gaan één voor één op de testbank voor een nauwkeurige inspectie om te garanderen dat ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen.

KOGA SIGNATURE

Zelf uw fiets samenstellen? Via de KOGA SIGNATURE configurator kunt u uw koga zo samenstellen dat deze perfect bij uw wensen aansluit.
Klik hier voor een overzicht van de hele Koga collectie.